Sonsbeek 20-24 slaat vleugels uit

Sonsbeek 20->24 slaat vleugels uit

De grootste internationale tentoonstelling in Nederland voor kunst in de openbare ruimte, Sonsbeek20->24 slaat haar vleugels uit. Op 2 juli opent de tentoonstelling, met inachtneming van de dan geldende coronamaatregelen. De organisatie is naarstig op zoek naar vrijwilligers om alles goed te laten verlopen.

Met meer dan 37 kunstenaars en 39 veelal nieuwe kunstwerken op 13 verschillende locaties slaat sonsbeek20→24 haar vleugels uit en verandert haar ‘format’. Oorspronkelijk toegespitst op het presenteren van kunstwerken in Park sonsbeek te Arnhem zal  sonsbeek20→24 plaatsvinden op 13 verschillende locaties in Arnhem en Gelderland: van de Eusebiuskerk in het centrum van de Arnhem via verschillende parken tot aan het Kröller Müller Museum op de Veluwe.

Het volledige programma, met alle activiteiten is [hier] te vinden.

Om tijdens de tentoonstelling bezoekers goed te ontvangen en te informeren, zoekt Sonsbeek20->24 vrijwilligers voor verschillende functies. Voor meer informatie [klik hier]  of neem contact op met de vrijwilligerscoördinatoren Heleen en Rosalie via vrijwilligers@sonsbeek.org