Save the date: 3 november 025 Meet Up

3 november 025 Meet Up: Na corona investeren in duurzaamheid

Een crisis komt nooit alleen.  De culturele sector krabbelt langzaam overeind na de coronacrisis maar hoe herstellen we na anderhalf jaar lockdowns? Gaan we de dingen anders doen? Is in deze crisis – naast alle ellende die het ons bracht – niet ook een ander, belangrijk besef gegroeid: Corona is de uiting van een veel grotere crisis; de klimaatcrisis. De urgentie beukt op de deur. De vraag is niet meer of het anders gaan doen, maar hoe? Bij uitstek een onderwerp dat we in gezamenlijkheid moeten aanpakken om impact te maken. Het publiek verwacht dat. Overheden en fondsen verwachten dat.  Maar hoe pakken we dat aan?

Er gebeurt al heel veel in de culturele sector op het gebied van duurzaamheid. Geen instelling of organisatie die er niet mee bezig is. Wat gaat daarbij goed, en wat kunnen we daarbij leren van elkaar?
En heeft de culturele sector niet juist veel te bieden op dit gebied. Innovatie vraagt nieuwe manieren van kijken, verbeeldingskracht en creativiteit. Welke bijdrage kan de sector leveren aan de behoefte aan innovatie en ontwikkeling in de samenleving?

Nog niet aangemeld? Klik hier of mail naar: margo@cultuurregio025.nl.